Ulkovalaistus suunnitelmasta toteutukseen

Keski-Suomi ja Uusimaa

Energiatehokas ulkovalaistus

Ulkovalaistus ja julkisivuvalaistus ovat tärkeitä tekijöitä pihapiirin toimivuudessa, viihtyvyydessä ja tietenkin myös tyylikkyydessä. Ammattilaisen tekemä valaistussuunnittelu huomioi tyylillisten seikkojen lisäksi turvallisuuden ja energiatehokkuuden. Voit siis tilata yhdestä paikasta kaiken suunnittelusta laitteiden kautta niiden asennukseen!

Me Loistosilla uskomme vahvasti huomiseen, joten panostamme paljon myös sähkötöidemme kestävyyteen ja energiatehokkuuteen. Tuotevalikoimassamme on vain laadukkaita, hyväksi todettuja valaisimia, jotka sopivat erinomaisesti ulkovalaistukseen ja julkisivuvalaistukseen.

Valaisemme kaiken kokoiset kohteet Jyväskylässä, koko Keski-Suomen alueella ja myös Uudellamaalla.

Ulkovalaistus kotiin, taloyhtiölle, teollisuuteen ja yrityksille

Suomessa pimeän kausi on pitkä ja raskas, mutta oikeanlainen ulkovalaistus auttaa merkittävän paljon. Toimiva, juuri kohteeseen suunniteltu ulkovalaistus tuo arkeen ripauksen tyylikkyyttä, aimo annoksen mukavuutta ja ennen kaikkea turvallisuutta. Nykyaikaiset led-ratkaisut mahdollistavat näyttävät ja tehokkaat ulkovalaistukset energiatehokkaasti. Ledien säänkestävyys lisää toimintavarmuutta myös karummissa sääoloissa. Suunnittelemme ja toteutamme mielellämme myös älykkäät ohjausjärjestelmät, joiden avulla voit esimerkiksi etäohjata ja automatisoida ulkovalaistusta. Ammattilainen pystyy suunnittelemaan valaistuksen, joka hoitaa hommansa jokaisena vuodenaikana, kaikissa sääoloissa.

Kohteesta ja tarpeista riippuen ulkovalaistus ja julkisivuvalaistus voivat käsittää esimerkiksi:

  • sisäänkäyntien ja kulkuväylien valaisua
  • rakennuksen yksityiskohtien valaisua
  • koko julkisivun tai esimerkiksi käyntikyltin valaisu
  • liiketunnistimella varustetut, aluekohtaiset valaisuratkaisut
  • koko parkkialueen, urheilukentän tai muun käyttöalueen valaisu
  • tunnelmaa luovia valonauhoja tai spotteja.

Teollisuuskohteiden ulkovalaistuksen valaistussuunnitelma ja toteutus onnistuu meiltä myös rahoitussuunnitelman avulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää – me laitamme kohteen kuin kohteen loistamaan!