Valaistus, ulkovalot, porrasvalot ja julkisivuvalot asennettuna

Jyväskylä, Tampere ja Uusimaa

Toimiva ja energiatehokas valaistus

Olemme valinneet tuotevalikoimaamme kestäväksi sekä hyväksi todettuja valaisimia, jotka sopivat esimerkiksi kodin valaistukseen, ulkovalaistukseen ja julkisivuvalaistukseen. Autamme suunnittelemaan monipuoliset ja energiatehokkaat valaistusratkaisut kaikkiin kohteisiin, nopeasti asennettuna Jyväskylän ja koko Keski-Suomen alueella sekä lisäksi Uudellamaalla ja Tampereella. Olemme myös aurinkosähkön ammattilaisia, joten tutustu mahdollisuuteen hankkia esimerkiksi mökille edullinen ja energiatehokas valaistus!

Yrityksen ja julkitilojen valaistus

Olivatpa yrityksesi tilat suuret tai pienet, me autamme!
Hyvä valaistus lisää työtehokkuutta työpaikoilla, viihtyisyyttä kiinteistöissä ja tuotteiden esilletuontia myymälöissä.
Toteutetaan yhdessä juuri Teidän yritystänne parhaiten palveleva ja energiatehokkain valaistusratkaisu. Meiltä löytyy kokemusta valaistuksen uusimiseen ja uuden rakentamiseen lukuisista erilaisista tiloista.

Kauttamme onnistuu myös tilojen valaistussuunnittelu ja toteutus rahoitussuunnitelman kautta.

Taloyhtiön valaistus

Laadukkaat ja kohteeseen suunnitellut porrasvalot, ulkovalojen asennus ja julkisivuvalaistus tekevät taloyhtiön tiloista viihtyisämmät ja turvallisemmat. Nykyaikaisilla led-ratkaisuilla ja älykkäillä ohjausjärjestelmillä saamme toteutettua erittäin energiatehokkaita valaistusratkaisuja pienille ja isoille taloyhtiöille.
Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän taloyhtiön kohteeseen juuri oikeanlainen valaistusratkaisu!

Tilojen valaistussuunnitelma ja toteutus kauttamme onnistuu myös rahoitussuunnitelman kautta.

DALI-järjestelmien asennukset, ohjelmointi ja käyttöönotto

Asennamme ja ohjelmoimme kaikki Helvarin DALI-järjestelmät. Käytössämme on pienemmissä järjestelmissä ohjelmointiin Toolbox ja laajempiin reitittimillä varustettuihin järjestelmiin Designer-ohjelmisto. Olemme myös Helvarin sertifioima Designer-ohjelmoija.

Kodin valaistus

Hyvin toimiva, kohteeseen suunniteltu kodin valaistus tuo arkeen helppoutta ja mukavuutta. Nykyaikaisilla led-ratkaisuilla saamme toteutettua erittäin toimivia ratkaisuja, jotka ovat kustannus- ja energiatehokkaita valaistusratkaisuja. Esimerkiksi kodin ulkovalaistus on merkittävä arjen sujuvuuden lisääjä pimenevässä syksyssä. Arjen pientä luksusta on myös helppo luoda oikealla valaistuksella ja käyttämällä nykyaikaisia, älykkäitä ohjausjärjestelmiä.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin kodin valaistussuunnittelu ammattilaisten toimesta parantaa varmasti myös teidän arkea!

Teollisuustilojen valaistus ja ulkovalaistus

Riittävä ja tehokas valaistus teollisuustiloissa lisää työturvallisuutta ja työskentelymukavuutta. Energiatehokkailla, nykyaikaisilla ratkaisuilla säästetään myös kustannuksissa. Kehittyneet led-ratkaisut ja automatisoitu valaistuksenohjausjärjestelmä lisäävät teollisuustilojen valaistuksen laatua merkittävästi. Voit lukea lisää ulkovalaistuksesta ja julkisivuvalaistuksesta täältä. Kerromme mielellämme lisää, kuinka voimme auttaa Teitä kohti energiatehokkaampia ratkaisuja!

Myös teollisuustilojen sekä teollisuuden ulkovalaistuksen valaistussuunnitelma ja toteutus onnistuu kauttamme tarvittaessa rahoitussuunnitelman kautta.