Sähköurakointi Jyväskylä, Tampere ja Uusimaa
Sähköalan ammattilaiset palveluksessasi

Luotettava kumppani sähköurakointiin Jyväskylässä, Tampereella ja Uudellamaalla

Teemme sähköurakointia Jyväskylässä sekä koko Keski-Suomen alueella. Lisäksi palvelemme asiakkaitamme Tampereella ja Uudellamaalla. Kauttamme saa yrityksille, liiketiloille, taloyhtiölle ja kotitalouksille kattavat sähkötyöt ja sähköurakoinnit. Meillä on vahva kokemus esimerkiksi liiketilojen sähkötöistä ja uudistuksista. Työntekijämme ovat kokeneita ja koulutettuja sähköalan ammattilaisia. Kokemuksemme ansiosta takaamme toimivat ja kustannustehokkaat ratkaisut eri tiloihin, alasta ja paikasta riippumatta. Vikatilanteissa olemme vain puhelinsoiton päässä. Hoidamme puolestanne kaiken suunnittelusta toteutukseen!

 

Teemme sähköurakointia…

  • Rivitaloihin
  • Uudiskerrostaloihin ja linjasaneerattaviin kohteisiin
  • Teollisuushalleihin
  • Remontoitaviin ja uusiin liiketiloihin
  • Myymälöihin
  • Toteutamme kohteen myös KVR-urakointina

Myymäläsähköistyksissä teemme mm. seuraavat: valaistuksen uudistaminen energiatehokkaaksi, kassalaitteistojen siirrot sekä pistorasioiden ja atk-pistokkeiden siirrot.

Kaiken kokoiset sähkötyöt kannattaa aina teettää alan kokeneella ammattilaisella. Kokemuksemme lukuisista eri tuotantotiloista, liiketiloista, teollisuushalleista ja kotitalouksista takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen, joka on energiatehokas, turvallinen ja kaikki tilan tarpeet täyttävä. Tutustu myös aurinkosähkön hyödyntämiseen, jos haluat tutustua mahdollisuuksiin pienentää yrityksen sähkölaskua! Meiltä sähköurakointi ja sähkösuunnittelu kaiken kokoisille yrityksille kestävällä ja modernilla otteella.