Sähkömiehen palvelut Jyväskylä, Tampere ja Uusimaa

Sähköasennus, sähköurakointi, sähkösaneeraus ja muut sähkötyöt luotettavasti yrityksille, teollisuuteen ja kotitalouksiin

Sähkötöissä ajantasainen koulutus ja erikoisosaaminen eri kohteista ovat avainasemassa onnistuneeseen, turvalliseen lopputulokseen. Jokainen voi itse kytkeä laitteen pistorasiaan, mutta esimerkiksi sähköasennukset, sähkösaneeraukset ja muutostyöt ovat luvanvaraista sähkötyötä, joita tekemään pitää kutsua koulutettu ammattilainen.

Laaja osaamisemme mahdollistaa työskentelyn lukuisissa eri kohteissa: asiakkaitamme ovat erilaiset taloyhtiöt, yritykset, myymälät, teollisuuden kohteet ja tietenkin myös kotitaloudet. Toteutamme kotitalouksille, yrityksille ja teollisuudelle suunnatut sähköasennukset, urakoinnit ja saneeraukset Uudellamaalla ja Keski-Suomessa sekä Tampereella. 

Sähköasennukset, -urakointi ja -saneeraukset yrityksille ja teollisuuteen

Työskentelemme eri yritysten tiloissa, myymälöissä ja teollisuuden kohteissa säännöllisesti ja monipuolisella osaamisella. Erikoisosaaminen vaativista kohteista ja ymmärrys niiden erityispiirteistä mahdollistavat luotettavat ja kestävät asennukset, muutostyöt sekä saneeraukset niin uusiin kuin vanhoihinkin kohteisiin.

Yrityksille ja teollisuuteen toteutamme esimerkiksi:

Tavoittelemme aina mahdollisimman kestävää, energiatehokasta ja ympäristöystävällistä ratkaisua. Kohdekohtaisesti voimme esimerkiksi hyödyntää aurinkosähköä.

Akuuteissa vikatilanteissa soita päivystävälle sähkömiehelle! Palvelemme 24/7 Keski-Suomessa ja Uudellamaalla sekä Tampereella.

Sähkötyöt ja -urakoinnit myös taloyhtiöille

Olipa kyseessä uudisrakentaminen ja uusi taloyhtiö, tai vanhan taloyhtiön muutostyöt, saneeraukset tai huoltotyöt, me voimme auttaa! Hoidamme kaiken kokoisille taloyhtiöille kiinteistön tarvitsemat sähkötyöt asukasystävällisesti ja luotettavasti. Yleisimpien sähkötöiden ja sähköasennusten lisäksi meillä on osaamista myös sähköautojen latauspisteiden asentamiseen.

Taloyhtiöille tarjottavista sähköpalveluista on tulossa lisätietoja, mutta sitä odotellessa ota yhteyttä ja kerro, miten voisimme auttaa!

Sähkötyöt kotitalouksiin

Me pidämme huolen, että Keski-Suomen kotitalouksien sähköistykset ovat kunnossa. Työskentelemme niin omakotitaloissa, kerrostaloissa kuin rivitaloissakin, sekä yhtä lailla uudiskohteissa ja vanhemmissa kohteissa.

Kotitalouksille sopivat esimerkiksi:

Yllättikö sähkövika, joka pitää saada korjattua heti? Päivystävä sähkömies auttaa!

Kaikkien sähkövikojen kanssa ei voi jäädä odottamaan seuraavaa arkipäivää, tai seuraavaa tarjolla olevaa huoltoaikaa. Jos kodista hajoaa jotain akuutisti, soita paikalle päivystävä sähkömies. Palvelemme 24/7 Keski-Suomen ja Uudenmaan alueella sekä Tampereella.