Sähköauton latauspisteen asennus kotiin, kerrostaloon ja taloyhtiöön
Jyväskylä, Tampere ja Uusimaa

Sähköauton latauspisteet asennettuna kerrostaloon ja taloyhtiöön

Sähköautot ja sähköä käyttävät hybridit ovat tuttu näky jo lähes jokaisen kerrostalon ja taloyhtiön pihassa. Sähköautojen latauspiste tulee asentaa aina ammattitaitoisen sähköasentajan toimesta, jotta auton ja asennuskohteen ominaisuudet pystytään ottamaan huomioon. Oikein tarpeisiin mitoitettu ja ammattilaiselta tilattu sähköauton latauspiste asennettuna on pitkäaikainen ratkaisu, jota ei tarvitse vaihtaa vuosittain lataustarpeiden ja -tapojen kehittyessä.

Sähköauton latauspiste taloyhtiöön

Sähköauton latauspiste voidaan asentaa joko nopeasti lataavaksi, hitaasti lataavaksi, älykkäällä latauksella tai asentamalla pelkästään lisämittareita. Lopullisen päätöksen asennettavien latauspisteiden määrästä ja tyypistä tekee aina taloyhtiön hallitus, jota autamme kartoittamaan taloyhtiön tarpeet ja mahdollisuudet sähköautojen lataamiseen. Sähköautojen latauspisteitä hankittaessa taloyhtiön mietittäväksi ja päätettäväksi tulee lukuisia eri kysymyksiä ja yksityiskohtia – ammattitaitoinen sähköasentaja varmistaa, että kaikki tarpeellinen tulee varmasti huomioitua!

Hybridin ja sähköauton lataus kerrostalossa on yhä useammin kysytty mahdollisuus, kun taloyhtiön asukkaat vaihtuvat ja asukkaiden autokanta päivittyy. Jos taloyhtiössä on noussut esiin tarve sähköautojen latauspisteille, ottakaa yhteyttä niin autamme latauspisteiden suunnittelussa ja teemme asennukset urakkana.

Sähköauton latauspisteen asennuksessa huomioidaan esimerkiksi nämä:

  • Minne sähköauton latauspisteet asennetaan? Esimerkiksi kaukana sähköpääkeskuksesta oleva latauspiste saattaa vaatia pienimuotoisia kaivuutöitä.
  • Miten sähköauton latauspiste vaikuttaa kuormanhallintaan?
  • Tarvitaanko nopea, hidas, älykäs sähköauton latauspiste?
  • Miten sähköauton latauspisteen käytöstä laskutetaan?
  • Vaatiiko sähköauton latauspisteiden asennus muutoksia myös sähköliittymään?