Sähköasennus ja sähköurakointi Espoo

Loistoset Oy palvelee asiakkaitaan kattavasti sähkötöiden osalta. Toteutamme sähköasennukset ja sähköurakoinnit yrityksille, rakennusliikkeille, julkiselle sektorille ja taloyhtiöille niin uudisrakennuksissa kuin saneerauskohteissa. Tarjoamme sähkötyöt myös teollisuudelle. Kotitalouksille teemme sähköasennukset, toteutamme kotiautomaation ja tarjoamme muut sähkömiehen palvelut, kuten päivystävän sähkömiehen palvelut.

Me takaamme jokaiseen projektiin ammattitaitoiset sähköalan tekijät, pitävät aikataulut ja laadukkaan asiakaspalvelun!

Sähköasennus ja sähköurakointi yrityksille Espoossa

Tarjoamme yrityksille ja liiketiloille sähkötyöt ja sähköurakoinnit kattavasti ja monipuolisesti. Meillä on vankka kokemus muun muassa liiketilojen ja ravintoloiden sähkötöistä ja uudistuksista. Työntekijämme ovat kokeneita ja koulutettuja sähköalan ammattilaisia, joiden kattavan kokemuksen ansiosta takaamme kustannustehokkaat ratkaisut eri tiloihin – alasta ja paikasta riippumatta.

Olemme vuosien varrella kerryttäneet kokemusta lukuisista erilaisista tuotantotiloista, liiketiloista ja teollisuushalleista. Takaamme jokaisessa projektissa parhaan mahdollisen lopputuloksen – joka on energiatehokas, turvallinen ja kaikki tilan tarpeet täyttävä. Teemme sähköurakointia uusiin sekä remontoitaviin liiketiloihin, myös KVR-urakointina. Myymäläsähköistyksissä hoidamme mm. valaistuksen uudistamisen energiatehokkaaksi, kassalaitteistojen siirrot sekä pistorasioiden ja atk-pistokkeiden siirrot.

Sähkötyöt taloyhtiöille

Meillä on laaja kokemus taloyhtiöiden sähkötöistä ja uudistuksista. Hoidamme kaikki sähkötyöt alusta loppuun, suunnittelusta toteutukseen. Toteutamme vankalla ammattitaidolla kaikki taloyhtiöiden sähkötyöt rivitaloihin, uudiskerrostaloihin sekä myös linjasaneerattaviin kohteisiin.

Taloyhtiöille toteutamme mm. seuraavat:

  • rappukäytävän valaistus
  • ajo- ja kulkukäytävien valaistus
  • valaistuksen vaihto
  • autolämmitystolpat
  • lämmittimien (kuten sähköpatterit, lattialämmitystermostaatti) uusinta
  • sähköauton latauspisteet
  • sähköhuolto

Sähkötyöt kotitalouksille Espoossa

Me Loistosilla toteutamme myös omakotitalojen sähkötyöt luotettavasti Espoossa ja koko Uudenmaan alueella. Sähkösaneeraamme uusia ja vanhoja kohteita, teemme kodin sähköistyksen muutostyöt, pihavalaistuksen suunnittelun ja toteutuksen, asennamme ilmalämpöpumput ja lisäksi päivystävä sähkömiehemme auttaa vikatilanteissa.

Tarjoamme kotiautomaatiotyöt sekä sähkösuunnittelun. Laadukkaan taloautomaation avulla saamme eri järjestelmät ja laitteet kommunikoimaan keskenään ja kodin omistaja voi ohjata niitä keskitetysti – jopa etänä. Kotiautomaatioon voidaan liittää lähes kaikki sähköllä toimivat kodin laitteet sekä talotekniikka. Taloautomaatio tekee sähkönkulutuksesta energiatehokasta ohjaamalla mm. huoneiden lämpötiloja, ilmanvaihtoa ja valaistusta.

Me Loistosilla otamme hoitaaksemme niin uudiskohteet, remonttikohteet kuin myös arkisemmat vikatilanteet, huollot sekä pienet muutostyöt.