Päivystävä sähkömies
Jyväskylästä käsin koko Keski-Suomeen

Sähköpäivystys auttaa akuutissa sähköviassa

Pienemmässä tai isommassakin sähköviassa auttaa 24/7 päivystävä sähkömies – tulemme apuun myös toimistoaikojen ulkopuolella, iltaisin ja viikonloppuisin, vaikka keskellä yötä tarpeen tullen. Sähköpäivystys palvelee Jyväskylästä käsin koko Keski-Suomen alueella.

Laaja kotivakuutus korvaa usein myös sähkövahingot, mutta muista tarkistaa aina erikseen korvaako oma kotivakuutuksesi päivystystyönä tehdyt sähkötyöt. Sähköpäivystys on myös kotitalousvähennyskelpoista työtä, mikäli kohde on kotitalous tai vapaa-ajan asunto.

Työskentelemme paljon myös teollisuuden sähköistysten parissa, joten erikoisosaamista löytyy vaativampienkin kohteiden sähkövikakorjauksiin.

Päivystävän sähkömiehen tyypillisimmät tehtävät:

  • Sähkövian etsintä ja korjaus
  • Sähkölaitteen vianetsintä ja korjaus, kun laitteen toimiminen on välttämätöntä eikä voi odottaa seuraavaan päivään
  • Hajonneiden osien vaihto
  • Vikavirtasuojan laukeaminen
  • Lämmitykseen, ilmanvaihtoon tai tuotantolinjaan vaikuttava laitevika

Sähkövikapäivystykseen kannattaa soittaa, kun sähkövika on tärkeä saada korjattua välittömästi tai sähkövika aiheuttaa turvallisuusriskin. Esimerkiksi sähkönjakelun häiriöstä johtuvan sähkökatkoksen kanssa emme välttämättä pysty auttamaan ja aina ensimmäisenä kannattaa myös tarkistaa, pystytkö itse vaihtamaan sulakkeet ja toimivatko automaattisulakkeet oikein.

Sähkövikapäivystys auttaa mahdollisten vaaratilanteiden välttämisessä, vahinkojen laajenemisen ehkäisemisessä ja kartoittamaan, tarvitaanko paikalle päivystävä sähkömies. Jos korjausta tosiaan vaaditaan välittömästi, lähetämme paikalle sähkömiehen tarkistamaan ja korjaamaan tilanteen.