Ilmalämpöpumpun asennus
Jyväskylä, Tampere ja Uusimaa

Ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää omakotitalot, kesämökit ja muut tilat helposti ja energiatehokkaasti. Ilmalämpöpumppu parantaa asumismukavuutta kesähelteillä ja säästää energiakustannuksia talven pakkasilla. Ilmalämpöpumppu on loistava lisä esimerkiksi puulämmitteiseen taloon. Hitaasti kiertävä ilma tasoittaa lämpötilan koko talossa. Samalla myös kosteus- ja homeriskit vähenevät kun sisäilman kosteus laskee.

Loistoset Oy asentaa ilmalämpöpumput kaikenlaisiin kohteisiin. Kun mietit kotisi lämmitys- ja viilennysratkaisuja, käänny rohkeasti ammattilaisen puoleen.

Ilmalämpöpumpun sisäyksikkö asennetaan sellaiseen paikkaan, jossa puhallusilma pääsee virtaamaan mahdollisimman vapaasti laajalle alueelle. Ulkoyksikkö asennetaan mahdollisimman lähelle sisäyksikköä. Ilmansuunnalla ei juurikaan ole väliä, mutta kesäaikaan ulkoyksikön varjoisa sijainti parantaa sen tehoa. Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen. Ilmalämpöpumppu on loistava valinta myös mökin tai autotallin ylläpitolämmitykseen.

Ilmalämpöpumppu toimii kaikenlaisissa kodeissa, mutta tehokkaimmillaan se on asunnoissa, joissa on avoin huoneratkaisu. Pumppu sijoitetaan sinne, missä oleskellaan eniten tai mahdollisimman keskeiselle paikalle, josta lämpö pääsee leviämään tehokkaimmin.

Ammattitaitoiset asentajamme varmistavat ilmalämpöpumpun oikeanlaisella asennuksella sekä huolellisella sijoittamisella, että saat laitteestasi varmasti täyden hyödyn irti. Kannattaa huomioida, että ilmalämpöpumppua ei saa asentaa ilman kylmäainelupia ja sähköasennusoikeuksia. Tilaamalla asennuksen meiltä voit varmistua siitä, että ilmalämpöpumppusi on asennettu kaikkien säädösten mukaisesti. Muista, että asennustyön osuudesta voit hakea kotitalousvähennystä