Aurinkopaneelien ja aurinkosähköjärjestelmien asennukset
Keski-Suomen alueella

Aurinkosähkö on ekologisempi vaihtoehto

Aurinkoenergia on valinta heille, jotka haluavat tuottaa itse sähkönsä ja tukea ekologisempia energianlähteitä – aurinkosähkö tai aurinkoenergia on täysin uusiutuva, ehtymätön ja aloitushankintojen jälkeen myös päästötön energialähde. Aurinkosähkö voi olla pienissä ja vähän vaativissa kohteissa pääsääntöinen energianlähde, mutta sitä voi myös hyödyntää kiinteistön verkon rinnalla pienentämään perussähkön kulutusta. Tästä syystä aurinkosähkö, aurinkopaneeli ja koko aurinkosähköjärjestelmä on mökille erinomainen ratkaisu helpon ja edullisen ylläpidon tukijaksi.

Kauttamme saat aurinkopaneelien ja aurinkosähköjärjestelmien kaikki laitteet asennettuna kotitalouksiin, vapaa-ajan asuntoihin kuten mökeille ja kaikkiin muihinkin kiinteistöihin. Kartoitamme yhdessä kanssasi kiinteistön sähköntarpeen ja autamme suunnittelemaan aurinkoenergiasta ratkaisun, jolla saatte joko kaiken tarvitsemanne sähkön tai ainakin merkittävän avun sähkökulujen pienentämiseen.

Aurinkoenergiaa mökille?

Aurinkoenergia ja aurinkosähkö sopii erityisen hyvin pieniin kohteisiin, joissa sähkön kulutus on pientä. Joissain tapauksissa jopa niin pientä, että perussähkön hinnasta isoin osa tulee siirtokuluista. Esimerkiksi mökin tai muun vapaa-ajan asunnon ainut energianlähde voi olla oikein mitoitetut aurinkopaneelit, jotka on sijoitettu suojattomaan paikkaan, yleensä rakennuksen katolle. Oikein käyttötarkoitusta varten suunniteltu ja rakennettu aurinkopaneelien järjestelmä kerää riittävästi energiaa esimerkiksi kodinkoneiden tai lämminvesivaraajan virransaantiin, tilojen lämmitykseen, valaistukseen tai vaikka sähköauton lataukseen.

Hyvin ekologisena ja ylläpitovapaana ratkaisuna aurinkopaneelit ovat yleistyneet merkittävästi mökkien energianlähteinä, jolloin luonnon rauhasta voi nauttia täysin puhtaalla omallatunnolla. Täysin sähköttömällä mökillä jo pienestä aurinkopaneelista on suuri apu, sillä esimerkiksi kännykän lataaminen ei vaadi paljoa ja mökin lämmitys aurinkoenergialla pidentää kesämökkikautta. Aurinkopaneelin asennus mökille ei myöskään ole erityisen haastava tai vaativa tehtävä, vaan hoituu käden käänteessä kun otat asiansa osaavan ammattilaisen hommiin.

Aurinkosähköä tuotetaan asentamalla aurinkopaneelit, jotka keräävät auringon säteilyenergiaa aurinkokennoihin. Käyttämällä energiaa varaavia akkuja aurinkopaneelien yhteydessä, ei sähkön saanti ole kiinni kellosta eikä vuodenajasta.

Yrityksen sähkökulujen pienentäminen

Yrityksen sähkökulujen pienentäminen on varmasti jos ei kaikkien, niin ainakin useimpien yrittäjien mielen päällä säännöllisesti. Etenkin pienet yritykset voivatkin hyötyä merkittävästi, mikäli aurinkosähkö otetaan osaksi yrityksen sähköistystä. Teemme sähköurakointia myös yritysasiakkaille Jyväskylässä, Keski-Suomessa ja toisinaan myös pääkaupunkiseudulla. Mikäli haluat tietää, miten me voisimme auttaa sinua yrityksen sähkökulujen pienentämisessä, ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä yrityksesi tilanne!

Lue lisää sähköurakoinnista!