Loistoset
Palvelut Referenssit Yhteystiedot Verkkokauppa
Loistoset
Tuotemyynti

Valikoimamme kattaa valtavan määrän erilaisia sähkötarvikkeita sekä -laitteita. Erikoisosaamistamme ovat led-valaistukset ja johdottomat sähkölaitteet. Led-polttimojen käyttöikä on pitkä ja kohtuullisilla kustannuksilla säästää sähköä ja rahaa. Myymämme tuotteet ovat aina testattuja ja hyväksyttyjä.

Toimitamme ja asennamme myös uudet kodinkeskukset, jotka sisältävät yhdessä sähkö-, tele- ja turvatekniikan. Tarjoamallamme teknologialla on mahdollista saada aikaan upeita kokonaisratkaisuja kattavine toimintoineen, kuten valaistusratkaisut, pistokkeiden aikakatkaisut ja paljon muuta.

Meiltä voitte ostaa myös nykyaikaiset aurinkopaneelit ja lisätarvikkeet, joko valmiiksi asennettuna tai vain pelkät laitteet itse asennettaviksi.

Myymälä
Laajan valikoiman led-valaisimia, polttimoita ja muita sähköalan tuotteita löytyy Jyväskylän Tourukeskuksessa olevasta liikkeestämme osoitteessa:
Tourukeskus
Vapaaherrantie 2
40100 Jyväskylä

Aukioloajat: Ma-Pe 8-15.30

Verkkokauppa
Verkkokauppamme laajaan led-tuotevalikoimaan voitte tutustua osoitteessa Loistoled.

Maahantuonti
Käytämme pääasiassa valonlähteinä ja valaisimina itse maahantuomiamme laadukkaita tuotteita. Voitte vierailla myös maahantuontiyhtiömme Lumixia kotisivuilla.
Loistoset Loistoset Loistoset
Loistoset